Monday, March 24, 2014

1 vko + 2 pv

… sen ikäinen pikkuneiti nyt on!
Synnytys meni ilokaasuhuumassa ja viikolla jouduttiin keltaisuuden takia valohoitoon ja ahmimiskuurille. Nyt on ihanaa olla vihdoin kotona.

Norjalaista synnytysosastoa on kokemuksen puuttuessa vaikea verrata Suomen systeemiin. Henkilökunta oli ympäri maailmaa ja joka kerta piti opetella joko uusi norjan murre tai oppia kuuntelemaan norjaa eri maiden aksentilla. Norja islannilla höystettynä oli vaikeinta! Imetystreeneissä vaihdettiin samantien enkkuun sillä norja oli sekä mulla että opettajalla hakusessa.
Mikä helpotus jos kaiken tuon olisi voinut pälättää suomeksi. 

Aurinkoista viikkoa, tänne on ainakin luvattu lämpöä! 8 comments:

 1. Onnea!!!! :) <3 Ihana söpöläinen.

  -Linda

  ReplyDelete
 2. Onnea! Ihana kuva suloisuudesta :)

  ReplyDelete
 3. Suuren suuret ONNITTELUT! Olen ollut niin pitkään blogipimennossa että en edes tiennyt pienen neidin tulemisesta :) Ihania uutisia!

  ReplyDelete
 4. Sinulle on blogissani haaste :) Ihanaa toukokuuta teille! Vauvakin pääsee nyt 17.mai:n viettoon.

  ReplyDelete
 5. Hej på er! Hauska löytää suomalaisia ja suomalaisia blogeja. Alan tässä pikku hiljaa valmistautumaan Oslon muuttoon. Itse en vielä ole Norjassa mutta vuodenvaihteessa luulen löytäväni itseni Oslosta noin 5 kk vanhan pienen prinsessan ja ruotsalaisen mieheni kanssa. Leveransdatum prinsessalle oiisi 17/7. Paljon onnea uudelle perheenjäsenelle! :)

  ReplyDelete
 6. Tulin tsekkaamaan blogiasi ja katsoin, että kappas, teille on tullut toinen, onnea! Mutta et ollutkaan päivitellyt sitten vuoden 2014. Olisipa kiva kuulla sinusta!

  ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)