Tuesday, February 25, 2014

suomihaamuja

Täällä on tänään miltei kevätpäivä. Lintujen laulu kuuluu sisälle saakka.

Olen ollut supersosiaalinen verrattuna aikaisempaan. Viime perjantaina kutsuin erään perhetutun kylään ja lauantaina kävin ostoksilla työkaverin kanssa. Hullua! Siitä on pitkä aika, että olen nähnyt ketään "tuttua" ja rupatellut ihan niitä näitä. Yksinäisyyteen näköjään tottuu helposti, valitettavasti. 

Lauantaina huomasin taas suomihaamut ilmiön: aina silloin tällöin luulen näkeväni vanhoja tuttuja kasvoja, jotka paljastuvatkin norjalaisiksi kaksoisolennoiksi. Olen nähnyt vanhoja työkavereita, ystäviä tai Helsingin katukasvoja. Kestää pari sekuntia ennenkuin totean mielessäni ettei ko. henkilö voi millään olla täällä, väärä hälytys. Harmi. 

Näkeekö joku muukin suomihaamuja?
 Viime perjantaina saamani tulppaanit senkun rehottavat ja sinkoilevat kaikkialle muulle kuin nätisti ylöspäin. Ei haittaa sillä siltä meno mahassakin tuntuu. Sinne tänne sohimista ja potkuja kylkiin. Nils tekee pitää duunipäivää keskiviikkoon asti ja on ensi viikolla talvilomalla. Perjantaihin asti otan siis iisisti ja sitten alan siivoamaan taloa ;)Kehyksissä Sirligiltä tilattu juliste, joka vihdoin viimein sai kehykset.No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)