Sunday, February 16, 2014

nurkkajuttuja

Viime kesänä kirpparilta ostettu lipasto (before pic) on vihdoin saanut uuden maalipinnan ja löytänyt paikkansa olkkarin nurkasta. Käyttötarkoitus on vielä hiukan hakusessa (laatikot tyhjinä), mutta nyt se toimittaa ainakin cd-boksin ja radion kantajan paikkaa.


***
…tällä välin sohvalla…
Rentouttavaa sunnuntaita! :)

4 comments:

 1. Tuo juliste on mahtava! Taidan näyttää tuota yhdelle ystävälleni. :) Tykkään ku oot alkanut enemmän taas kirjoittelemaan. Olen aina lukemassa päivityksiäsi! :)

  Linda pohjois-Norjasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Linda, mukava kuulla! Toivottavasti tää jostain ilmestynyt innostus kirjoittamiseen jatkuisi. Ois kiva kuulla mitä sullekin kuuluu, ylipäänsä Norjassa ja esim töissä. Laita vaikka mailia:)
   Juu toi juliste on mainio, ostin sen viime suomireissulla Nougatista.

   Delete
 2. Tää sun tuunaama lipasto on kyllä aivan hullun hieno!!! Sulla on niin kivoja ideoita ja sun sisustustyylis on niin ihana. Just kävin tällä viikolla yhden kaverin luona kylässä, joilla on koti täynnä sen miehen tekemiä huonekaluja ja juttuja, niin hieno. Just sanoin et ne pitäis ilmottaa johonkin sisustuslehteen, kun on niin persoonallinen koti. Hei ihanaa mammalomaa, täytyy ottaa joku pv luuri käteen ja pirautella! Sulla ei oo enää kun pieni hetki aikaa...iiks ja ihanaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos!!! Itestä tuntuu, että koko talo on kyllä niin tunkkanen pölypallo. :D
   Otetaan ihmeessä rimpauttelut joku päivä, vaikka ens viikolla kun meikä on viikonlopun jälkeen ypöyksin kotona ja saan juoruilla rauhassa? :) Ihanaa weekendiä!!

   Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)