Wednesday, February 19, 2014

eiku minä ite

Uhmaikä?
Kodinhoitovietti?
Hienojen blogien aiheuttama painostus?

Mikä lie, mutta paljon pitää ite tehdä. Eräälle ystävälle nauroin viime viikolla, että mulla on sellainen olo että kaikki pitäis valmistaa esim. vauvalle itse, vaunuleluista lähtien. Onkohan syy siinä että bongailen instagramista paljon DIY-juttuja ja sitten tulee huono omatunto jos päädynkin "vain" tilaamaan tuotteen netistä? Vai onko tää nyt sitä paljon puhuttua pesänrakennusviettiä?

Syy voi olla myös siinä, että Nils on ollut kipeänä viimeiset kolme viikkoa. Töissä se on käynyt, mutta muu aika meneekin sitten nukkumiseen, äksyilyyn ja olympialaisiin. Vastapainoksi olenkin sitten haalinut itselleni projekteja etten jumitu samaan olotilaan. 
Maanantaina komensin sen lääkäriin hakemaan vanhan Nilsin takaisin ja sieltähän se tulikin keuhkokuumeen ja poskiontelotulehduksen sekä oireettoman vatsataudin (en tiennyt että sellaista on edes olemassa?) kera! Miten se meneekin niin, että noi miehet pitää aina patistaa lääkäriin?
Anyway, toivotaan että se on pian taas virkeänä ja tulee mun avuksi rautakauppaan.

***

Ihan ite -projekteista nyt on valmistumassa DIY-askartelupöytä. Ostin Ikeasta Nipen-jalat ja Montérista pöytälevyn. Vihdoin viimein saan oman pöydän, jossa liimailla ja ruuvata, leikkailla ja vasaroida. 
No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)