Sunday, November 24, 2013

kotikuvia

Hiljainen koti sunnuntaina. Nils lähti jalkapallokurssille ja mä jäin laiskottelemaan kotiin. 
Nappasin kuvia siitä mitä ympäriltä löytyy. 

** Toivottavasti pukki tuo mulle kameran, sillä tuo vanha samsung ei pitkälle pelitä näiden kuvien perusteella. Seinät on milloin keltaiset, punasävyiset tai muuten vaan läikykkäät. Joko on liikaa valoa tai ei ollenkaan. Vika ei ole siis kuvien ottajassa vaan laitteessa :)  **


Søgnen on Gave- og Interiørhusetista löysin nuo paperipallot. Julepynt! 
Isäpappa on puolestaan lahja Nilsille.Torkkelinkadun rappukäytävästä löytynyt amor ja Köpiksestä ostettu kyltti pääsivät takan reunukselle. Tuo tiiliseinä oli ennen ruskeanpunainen, mutta me maalattiin se milläpä muullakaan kuin valkoisella!
Makkarin riisilamppu on kerännyt sulkaa ja tähteä kannettavakseen. 
Nurkassa lojuu vielä yksi taulu, joka ei ole löytänyt paikkaansa. Tai paikkoja olisi vaikka kuinka mutta ei Nilsin mielestä. Sen mielestä tossa on jotain liian kummallista. Pöh. Pitää vedota siihen, että meiltä löytyy jopa jalkapallo kirjahyllystä, joten yks tikru nätillä tukalla ei oo maailmanloppu. Ikke sant? :)


2 comments:

  1. Ihana nähdä kotiasi. Niin kaunista!! Rakastuin ihan tuohon mintun vihreeseen (?) arkkuun! Upea! Onko se kirppislöytö, ootko tuunannut ite? Ja sitten tuo bambitaulu on hurmaava!! Wau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos E! Se arkku on juu vaaleansinisen mintunvihreä. Kunnia siitä kuuluu mun siskolle, joka sen aikoinaan löysi kirppikseltä ja soitti mulle että "Täällä ois ihan sun näkönen juttu". Tuo bambitaulu on helsinkiläisen Maarit Kontiaisen, täältä näet muita töitä: http://www.maaritkontiainen.fi

      Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)