Friday, November 15, 2013

kirppislöytöjä

Naapurikunta Mandaliin avattiin kierrätyskeskuksen kaltainen putiikki ja kävin katsastamassa sen eilen. Mukaan lähti tämä vanha nojatuoliherra, maksoi vain 50 kruunua! Selkänojaa voi säätää metallivivulla ja metallinen laatta kertoo tuolin valmistajan olevan ikivanha Stokke Fabrikker. Löysin netistä miltei samanlaisen tuolin, hiukan eri muotoilulla mutta samalla viputoiminnolla ja hinta on huimat 1195 dollaria! Eli kai tämäkin yksilö on joskus ollut korkeammassa arvossa? :)
Kirpparilla syynätessäni suunnittelin maalaavani nuo käsinojat+jalat, mutta nyt en olekaan enää niin varma. Ne mätsää sopivasti tuohon karmeaan lattiaan ;)
Tässä lähistöllä on myös eräs kirppiskauppa, jota pyörittää kolme paikallista tyttöä. Ideana on, että he etsivät kirppareilta tms. hienoja huonekaluja/astioita ja kun tarpeeksi myytävää on kasassa, pidetään markkinat. Joukosta löytyy myös paljon valmiiksi tuunattuja vanhoja huonekaluja.
Mä löysin kesämarkkinoilta tämän kirjoituslipaston 150 kruunulla. Se on nyt viimeistä maalipintaa vaille valmis, eli voin kohta postata "jälkeen" kuvat :) Markkinoilla oli myös jo valmiiksi maalattu lipasto, joka näkyy tässä postauksessaSamaisilta markkinoilta nappasin mukaani kukkapeiton. 
No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)