Sunday, September 15, 2013

luumuja ja loikoilua

Mä kirjoittelin aikoinaan, että meillä olisi puutarhassa o-lii-vi-puu. Hah. Ei oo!
Biologia ei näköjään ole mun vahvinta osaamisaluetta, sillä niistä vihreistä jutuista ei tullut oliiveja vaan punaisia luumuja :D 

Poimittiin niitä makeita oliiveja sitten viime viikolla. ;)


Ja eilen paettiin sadekeliä metsään.
Tällä kertaa ei törmätty peuraan ja odoteltu Mauria puolisen tuntia (kunnes se sitten jölkötteli epäonnistuneelta jahdilta heijastinliivi tuusan nuuskana) vaan pysyttiin koko ajan kasassa :)
Tällainen lennähti mun olkapäälle. Tulikohan kertomaan, että Suomi-ikävä helpottaa taas ihan varmasti kohta? 
Lauantai-iltaa ja tuota Suomi-ikävää piristi se, että lähdettiin eräille kavereille ahmimaan pizzaa ja pelaamaan Voksenpoeng-peliä. Meikäläinen oli testin mukaan joukon toiseksi nuorin, 48 vuotta. Nils osottautui miltei kuuskymppiseksi! En muuten joutunut ollenkaan tuskailemaan kielitaidon kanssa. Ei tullut sellaista idiootti-oloa, mikä yleensä iskee suuressa seurassa. Deilig!

Kotona oltiin vasta neljän maissa ja tänään syötiinkin aamupalat sitten vasta kahdelta. Eläköön pitkät viikonloppuaamut! :)


Unia ja ihanaa uutta viikkoa!
4 comments:

 1. Kuten omaan blogiini sulle jo kommentoin, kiva kun olet päivitellyt taas blogiasi! Olikin jo vähän tunnelmallisia postauksiasi ikävä. :) Mulla oli joskus käppänä, ja teidän Mauri muistuttaa tuota edesmennyttä koiraani kovasti joissain kuvissa ilmeiltään, vaikka onkin ihan eri rotua. Ehkä se on tuo partasuu ja ilmeikkyys? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla Riina. Mulle taisi tulla yliannostus/ressi blogista ja oli pakko ottaa etäisyyttä :) Ehkäpä nyt löytyy jotain kirjoiteltavaa. Heh, minkä rotuinen partasuu sulla oli? Mauri näyttää musta aina tosi surulliselta, ehkä johtuu noista lepattavista korvista ja tummista silmistä.

   Delete
 2. Juu, luumut todellakin muistuttavat oliiveja siinä vihreässä vaiheessa :) Meille tuli ja tulee aivan valtava luumusato, sama koskee pääryinöitä. Kiva, että teille kuuluu hyvää ja Suomi-ikävääkin kestät¨. Oikien kivaa syyskuun jatkoa sinne oliivitarhaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marianna :) Oi, päärynöitä olisi myös ihana saada. En ole tehnyt noista luumuista vielä mitään ja kohta taitaa olla liian myöhäistä. Nyt on ainakin satanut niin paljon, että ne taitaa olla jo aivan vetisiä. Mitä kaikkea sä niistä kokkailet, ainakin hilloa?

   Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)