Monday, September 9, 2013

kokko!

..eli suomeksi kukkuu!
Kesä meni ja syksy tuli. Mitä meillä tehtiin kesällä?

Laiskoteltiin!Käytiin Kardemumma-kylässä!


Saatiin ihania vieraita Suomesta!
Tehtiin pyörälenkkejä!Kesälomalla sain myös uuden työpaikan, isomman putiikin infotiskiltä. Työt alkaa vasta lokakuussa ja nyt olenkin yrittänyt päntätä norjaa - Matilda on siihen hauska apu! :)7 comments:

 1. Sua onkin ollut jo ikävä! Onnea uudesta työpaikasta. :) Mikä kirja tuo Matilda on? Alkoi heti kiinnostamaan, jos siitä minäki saisin apua. :)

  -Linda Pennin ajatuksia -blogista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, suakin on ollut ikävä! Aiotko vielä kirjoittaa blogia vai lopetitko sen kokonaan? Toivottavasti kaikki on hyvin.
   Matilda on ihan "normaali" romaani. Luin sen joskus pienenä ja nyt ajattelin lukea norjaksi ja opiskella uusia sanoja. Se on hauska, suosittelen :)

   Delete
  2. Kyllä, kaikki hyvin. :) Tarkoituksenani on jatkaa blogia, mutta en aseta sille paineita. Sinä päivänä, kun innostaa kovasti, niin avaan sen uudelleen. :) -Linda

   Delete
 2. Onnittelut uudesta työpaikasta!

  Kiva kun palailit blogin pariin, kiva jälleen kuulla Etelä-Norjan kuulumisia :) Mahtaako sulla muuten olla jotain hyviä vinkkejä parin tunnin kuluttamiselle Kristiansandissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)
   Ajattelitko kauppoja/ostosvaihtoehtoja? Mä en käy niin usein Ksandissa, lähinnä kiertelemässä sisustusliikkeet tasaisin väliajoin, mutta mieluusti kerron vinkkejä. Mitä haluaisit nähdä/kokea?

   Delete
  2. Olen ihan myyty. Toi haukku teitin välissä koisimassa, lutunen!

   Kirppu

   Delete
 3. Pahoittelen, en koskaan vastannut tähän viestiin. Luin vastauksesi vasta tuolloin K-sandissa ollessa..
  Ne pari tuntia mitä vapaata löytyi kului juurikin moninaisia sisustusputiikkeja ja ihan vaan kaupungin leppoisaa menoa ihastellessa :)

  ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)