Friday, May 3, 2013

lykkelig fredag

Meneekö elämä hukkaan kun asutaan näin pienellä paikkakunnalla ja niin kaukana kaikista mun ystävistä?

Sitä joskus murehdin. Onneksi en enää niin montaa kertaa päivässä kuin ennen, sillä talviunesta on selvitty ja nyt kaikki tuntuu muutenkin kivemmalta.
Joinakin päivinä ajatuksiin ei vaan mahdu muuta kuin se, että haluaisin keikoille, ravintoloihin syömään ja jätti-isoon leffasaliin katsomaan uusimmat leffat. Kahvilaan ystävien kanssa. Siinä sivussa unohtaisin itseni kirjakauppaan ja huristelisin kintut väsyneinä ratikalla kotiin. Haluaisin ympärilleni mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.

Nuo ajatukset häviää välillä ja viime viikkoina ne ovat olleet melkein kokonaan kadoksissa. Näen ympärilläni enemmän kivoja asioita ja on ihanaa huomata, että osaan pitkästä aikaa olla iloinen ja jopa hymyillä. Olen onnellinen! Ja rakastunut! Ja isosta ikävästä huolimatta valitsen mieluummin aamupusut kuin ensi-illat, tai yhteiset haaveet kuin yksinäiset unelmat. Elämä on siis tässä eikä odottamassa Helsingin kortteleissa. Niinhän ne sanoo, että "it's not the destination but the journey..."

4 comments:

  1. Ihanaa! <3 Laitoin sulle lukemista postissa tänään :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Täysin samanlaisia ajatuksia olen tässä kevään mittaan pyöritellyt, mutta tullut siihen lopputulokseen, että otan sen yhteisen elämän maailman rakkaimman ihmisen kanssa entä kuin yksinäiset toiveet ja sen suur-kaupungin, joka sekin on tärkeä ja rakas! <3 Kiva kuulla, että minulla on teitä "kohtalotovereita", jotka painii välillä samanlaisten ajatusten kanssa... vaikka eihän se ole kiva niitä juttuja miettiä.

    ReplyDelete
  3. Kyllä, välillä tuntuu että täällä todellakin painitaan noiden ajatusten kanssa vähän väliä. Miten se voikin olla sellaista vuoristorataa, ja milloin se loppuu? :P Noh, nyt voidaan onneksi keskittyä huomiseen vapaapäivään + pitkään viikonloppuun! :)

    ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)