Friday, April 5, 2013

siirtolapuutarha paikoillaan

Aurinko paistaa ja taivas on sininen. Matot ja vuodevaatteet ovat kylmäpesussa ulkona ja toiset pyykkikuormat matkalla. Kohta tartun imuriin ja sitten pestään lattiat. 
Joko arvasitte, kyseessä on siis vapaapäivä. ;)  

Viikonloppuna rakennetaan terassille sohva kaupan käytetyistä lavoista - olkoon vaikka miten vanha ja käytetty idea, mutta sopii sopivasti budjettiin ja samalla saadaan iso oleskelutila ulos. Auringonpaistattelu korkattiin jo viime sunnuntaina, kun raahattiin vanhat puutarhakalusteet inventaarioon sinne missä paistoi eniten elikäs autotallin eteen. 

Samalla ehdotin, että korkataanpas uusi vahakangas ja skumppatuliaiset naapureiden kera. Nils kommentoi, että on se nyt hiukan outoa kysyä naapureita takapihakuohuvalle ilman syytä, joten kerrankin mä olin se sosiaalisempi otus. Skumpat siitä kuitenkin tuli ja loppujen lopuksi istuttiin pihalla pitkään. Niin pitkään, että meikä haukkasi pari paracettiä illalla - ei skumpan vaan liiallisen auringossa siristelyn takia. 8)

Aurinkoista viikonloppua!  

4 comments:

 1. Tuo siirtolapuutarha pöytäliina on niin kaunis!
  (Ostin viime kesänä itselleni siitä tehdyn pöytäliinan :O)
  Tuo turkoosi siellä värien seassa on niin kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on vierähtänyt tovi kommentteihin vastaamisessa. Mutta juu, tuo on tosi nätti kangas :) Luulin ostavani kangasta hieman liikaa, jolloin olisin voinut leikata reunoja (kuten esim. Surrur-kirjassa), mutta toi taisikin olla ihan nafti eli ei ole leikkuuvaroja sittenkään.

   Delete
 2. Ihana kangas. Mä niin odotan, että saan uudessa kodissa kaikki paikoilleen ja voin poiketa "vähän" Marimekolla. Kävin jo suomenlomalla kurkkaamassa ja ai että... liian paljon kaikkea ihanaa:) Ja ei haittaa vaikka toi "lavaidea" on paljon käytetty. Uskon, että osaat laittaa sen niin, että siitä tulee hieno.. apinoin sitten sua tarvittaessa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voijee, ootko käyny jo paljon "poikkeamassa" Marimekolla? :) Pitääkin muuten ottaa kuva niistä lavoista, teinkin nyt eka sohvan autotalliin kun terassiprojekti on jäissä!

   Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)