Friday, March 15, 2013

tyyliremonttia

Vielä tiistaina me käytiin juoksulenkillä auringon lämmittäessä, mutta tänä aamuna herättiin siihen, kun lumiaura kolisteli ulkona. Mä ehdin täällä jo siivota toppahousuja sun muita varastoon, mutta nyt pitääkin käydä kiikuttamassa ne takaisin.  :/

Ois niin ihanaa, kun vois jo heittää uudet kevätjutut ylle - tosin mulla ei ole sellaisia, vielä! Me ollaan menossa Suomeen ennen pääsiäistä ja aion mennä ainakin Cossille tutkimaan noita raikkaita t-paitoja, JC:lle hommaamaan lököfarkut ja Nikelle bongaamaan uudet tossut. Siinä sivussa pitää eksyä sushille ja Nils aikoo mennä oopperaan katsomaan Robin Hoodia. Sanoin sille että tervemenoa, mutta mä en tule mukaan. Yritän bongata sille jonkun kamun seuraksi.

Keväisin muhun iskee ulkoasuremontin lisäksi aina tukkaremontti. Nyt pitäiskin tilaa kampaaja Helsingistä - uusi väri ja uusi leikkaus kiitos! En jaksa enää tätä lattiamoppia etutukalla ja mitäänsanomattomalla värillä.

PS. Tuo Helsinki-matka tulee muuten onnistumaan tällä kertaa. Laivakin on jo varattu ja maksettu eikä kukaan tule kipeäksi/joudu sairaalaan ennen sitä. Piste. :)


Where is the spring?

2 comments:

  1. Käykää ihmeessä sushilla. Kävin kolme vai neljä kertaa Helsingin reissun aikana. Yritettiin mennä siihen paikkaan, jota suosittelit, mutta sehän oli ääriään myöten täynnä ja jonoakin oli. Ensi kerralla täytyy vaikka varata pöytä ajoissa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me ehdittiin käydä vain yhden kerran sushilla, mutta se oli sitäkin herkullisempaa:) Se Sushibar&Wine on joo aina tosi täynnä, en oo varma ottaako ne edes varauksia vastaan. Yleensä jäädään sitten istuskelemaan ja ottamaan vaikka viinitonkat odottelun ohessa :)

      Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)