Sunday, January 13, 2013

vuoden viimeinen rantaretki

Jouluna tehtiin retki sinne majakalle, mutta eksyttiin myös Mandalin Sjøsandiin, mikä on yksi Norjan parhaimmista rannoista (yhteensä 800 metriä pikkupoukamia ja rantoja). Mä oon aina luullut, että sen nimi on Sjøstrand, mutta santaahan siellä on vaikka millä mitalla.Me päädyttiin istuskelemaan Pinglebenkille ja kuunneltiin meluisia aaltoja. Viimeksi oltiin siellä, kun olin käymässä ensimmäistä kertaa Norjassa. Katsotiin kotona kuvia siltä ajalta ja tajusin, että mulla oli silloin aivan hopeat hiukset! Liian paljon silvershampoota, liian vähän peilikuvia ;)

Pingleä en ole löytänyt mistään sanakirjoista, mutta se tarkoittaa kuulemma heikkoa - eli huilattiin siis heikkojen penkillä.


2 comments:

  1. Pitkästä aikaa käymässä täällä. Kivoja postauksia. Sushikurssi..aah. Mäkin haluaisin. Ja niin tuttua tuo että hun/han menee sekaisin...:) Ja Putouksesta. Alettiin nyt seuraamaan kun kaikki aina siitä kohkaa. Ensin en tajunnut yhtään. Mutta nyt la jakso oli hyvä. Eli ehkä pääsen kiinni siihen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putoukseen kestää joo hetki päästä kiinni ja oppia tuntemaan ne sketsihahmot. Olisi hauska nähdä sama ohjelmaformaatti norjassa :)

      Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)