Wednesday, December 5, 2012

snøtur i finland

Me lennettiin viikonlopuksi Helsinkiin ja satuttiin paikalle juuri kun maa oli valkoinen ja joukkoliikenne  kaaoksessa, nauttisin! Tuo isi taitaa muuten olla Turun muretta... Siis kyl mää nii pal kauhiast nauttisi ku maa oli iha lumes. :) Samaan aikaan kuultiin, että myös Norjassa oli satanut lunta - vihdoinkin!Viikonloppu meni mukavasti vaikkakin aikataulutettuna. Ei myöhästytty paluulennolta kuten Lontoossa vaan oltiin ajoissa tax-freessä ostamassa glögejä ja joulusuklaita. Mun oli pakko ottaa mukaan Norjaan myös ruissipsejä ja piparjuurituorejuustoa. Ne + graavilohi on niin hyvää yhdessä - suosittelen! Jos joku Norjassa asuvista tietää millä merkillä olisi valmista piparjuurituorejuustoa niin ei muuta kuin infoa kommentteihin. Me yritettiin tehdä sitä itse, mutta siitä tuli liian tujua ja nyt päätettiin lennättää valmiit sörsselit.

Sunnuntaina käytiin Mariankadun Olkkarissa ja siellä oli taas kivoja juttuja. Ostettiin meidän "I like it. What is it?" -julisteen kaveriksi minttu "What do you mean what does it mean?" -juliste. Nyt pitäisi siis taas ajella Ikeaan ostamaan yks iso ribba. Ja Arnoldsiin oli tullut mintun värisiä donitseja!Lasten kanssa ei ehditty tekemään piparkakkuja eikä mennä pulkkamäkeen vaikka siitä koko ajan puhuttiin. Hmh, jouluna sitten. Aika kului glitterikynsilakoissa ja Aukun naurattamisessa.


***
Siste helg var vi i Finland - med snø, shopping og kos. :)

4 comments:

 1. Kiva ja luminen postaus ! Meilläkin on valtavasti lunta täällä Stavangerissa ja lapsilla on riemu suuri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toivottavasti tuo lumi pysyy, tänne on luvattu sadetta ja 4 astetta lämmintä...

   Delete
 2. Ruissipsejä, hih! Odotapa vain (jos et ole vielä huomannut), mutta Suomesta pitää lennättää jotain syötävää Norjaan joka kerta siellä käydessä. Erityisesti jotain rukiista. Kun täällä ei kaupoissa ole "mitään" ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nyt menin bongaamaan suomikauppa.fi:n, sieltä saa helposti tilattua vaikka mitä. Tosin hinta nousee pilvin kuljetusmaksujen takia...!

   Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)