Saturday, December 8, 2012

lahti

Täällä me odotellaan vesisadetta piparkakkukasojen kanssa. Itsenäisyyspäivän kunniaksi leivoin suomi-pipareita ja tein erilaisia kaupunkiversioita. Tämän postauksen kuvissa näkyy vain Turku, Helsinki ja Oulu, mutta myös Lahti ja Tampere pääsivät mukaan :) Hiihtosyistä kaikki täällä tuntevat Lahden - se on ainakin mun tuntemille norjalaisille Suomen paras paikka. Meillä oli perjantaina vieraita ja sain ihmetteleviä katseita, kun kerroin ettei se Lahti nyt niin ihmeellinen paikka ole ;) 

Me maistatettiin vieraille Maalahden limppua ja Fazerin joulusuklaata. Täällä muuten Fazer lausutaan "feizer"... en aluksi ymmärtänyt mitä sillä tarkoitetaan, mutta jonkin ajan kuluttua hokasin, että "Jaa siis fatser?!"

Onko kukaan muuten vielä miettinyt uuden vuoden lupauksia? Vai onko siitä liian aikaista puhua? Nils oli koko viime vuoden ilman karkkia ja kokista, ja mietin jos itsekin yrittäisin olla ilman turhia sokereita. Tai sitten alkaisin säästämään paratiisimatkaa varten enkä aina vain puhuisi siitä. 


Mauri bongasi naapurin ärripurrikoirat ja tuijotteli niitä aikansa. Rahi ikkunan ääressä on sille ihan "must", sillä se on sen verran uteliasta sorttia.

No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)