Friday, November 16, 2012

tornadoterkut

Tämä viikko on mennyt pitkälti kotihommia tehdessä. Mä muutin olkkarin järjestystä, sain maalattua loput vitriinikaapin palaset valkoiseksi ja hakkasin tauluja seinälle. Helsinki-karttakin pääsi korialle paikalle, aivan "joulu"valojen viereen. Päivät on jo niin pimeitä, että oli pakko ripustella lisävaloja sisälle. Meille tulee tänään vieraita, joten piti senkin takia tehdä jotain tälle sekamelskalle. Tuntuu, että koko talo on ollut yhtä harmaata pölypalloa, mutta nyt vihdoin viimein se tuntuu hiukan kotoisammalta. Sain siskolta läksiäislahjaksi Helsinki Made of Wood setin ja rakentelin sitä jo hiukan toiseen vitriiniin. Tähän asti se on ollut nätissä pussissaan ja odotellut sopivaa paikkaa. Arvaatteko mikä tuo vaaleanpunainen rakennus on kuvassa? Eduskuntatalo riisuttuna rappusista :) Pitää ottaa lisäkuvia, kun koko Helsinki on rakennettu ja paikoillaan.


Maukka lähettää vielä perjantaiterkut: se saa pari kertaa päivässä kunnon ärripurrin ja nyt oli ilmeisesti friday-juhlinnan vuoro :) 
Ja muuten, pojat pelas samaan aikaan jalkapalloa käytävällä joten siitä nuo taustahälinät.
***
Jeg har gjort masse denne uken hjemme: ordnet stua nytt, malte siste stykker til vitrinskapet og henget bilder på veggen. Måtte også ha litt ekstralys, koselig. :) Vet du hvilken bygg er det rosa? Det er en av de bygningene som høres til Helsinki Made of Wood sett. Jeg skal vise de andre bygningene når hele Helsinki er bygged!
Ps. Mauri vil også si 'god helg' gjennom videoen :)


2 comments:

  1. Ihana tuo Helsinki Made of Wood. Taitaa löytyä joululahjatoivelistaltani tänä vuonna..;) Ja tuo kartta, vau! Mä kaipaan täällä pikkukylässä muistoja Helsingistä ympärilleni. Loistavia ideoita nuo sinun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hki-rakennuspalikkasarja on juu kiva! Tuntuu siltä kuin kaupunki ois tossa ihan lähellä :) Ja tuo kartta on Kruununhaan Olkkari-kaupasta, siellä oli samoja karttoja monilla eri väreillä.

      Delete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)