Friday, October 12, 2012

på hjemtur

Me lähdettiin takaisin Norjaan keskiviikkona. Yritettiin napata miljoona kuvaa lähdöstä, mutta moottorit puskuttivat sellaista vauhtia, että kauppatori jäi häämöttämään minikokoisena kauas horisonttiin. Kun oltiin löydetty hytti ja syöty pakolliset Mariannet, laitettiin telkkari päälle ja katsottiin kannelta tulevaa kuvaa. Oltiin kaikki hieman haikeina eikä kukaan olisi halunnut lähteä kotiin niin pian. Yhtäkkiä tajuttiin, että televisiosta kuuluva radio oli Norjan radio... Todettiin siinä yhteen ääneen, että ilmassa leijui kirouksen makua. Hah!
***
På onsdag tok vi ferjen tilbake til Stockholm.Vi prøvde å ta så mange bilder som mulig men motorer buldret så fort at Helsinki var snart bare et lite punkt i horisonten. 


Suomenlinna


Ruotsissa satoi miltei koko ajan. Speed controllilla mentiin taas, "yhden pysähdyksen taktiikalla" ;)Jossain Örebron ja Karlstadin välillä pysähdyttiin Stadium Outletissa ja mä bongasin sieltä itselleni North Facen sadetakin jopa 70 % alesta! Ennen tuota Stadiumin Outlettia kierrettiin viereisessä kaupassa ja ihmeteltiin, että 'Johan on kumma, kun täällä ei ole mitään urheiluvarusteita myynnissä...' Ostettiin pari juttua ja ihmeteltiin, kun muovipusseissakin luki muuta kuin Stadium. Ulkona sitten hoksattiin, että oltiin menty väärästä ovesta sisään
Ei siinä muuta kuin suunta oikeaan kauppaan ja puolisen tuntia happihyppelyä sielläkin :)
***
Shoppingtur på Stadium Outlet 


Eväsreissulla bongasin söötin sydänsalamin supermarketista. 
*** Hjertesalami 

i Norge!
Tästä alkoikin sitten hidas matka. Nopeusrajoitukset ovat täällä matalammat kuin Suomessa ja harvoilla seuduilla saa huristella yli 8kymppiä. Kameroitakin on niin tiuhaan tahtiin ettei edes ehdi huijaamaan. 
No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)