Sunday, August 12, 2012

søndag i spangereid

Endelig i Norge. Etter 5 timers utpakking gikk vi til Spangereid for å spise (se bilder :).
Gaflene ligger fremdeles i garasje og huset er helt bomba men jeg er så trøtt at nå er det dags for film og sofa. Ha en fin søndag du :)
***
Oltiin eilen yhden aikoihin yöllä kotona. Aamulla alettiin purkaa tavaroita ja jossain vaiheessa hoksattiin, että pitäähän sitä syödäkin. Mentiin Spangereidin vierasvenesatamaan haukkaamaan lohet, njam! Talo on ihan mullin mallin, mutta en jaksa stressata. Ihan sama vaikka haarukat lojuu vielä autotallissa ja viinilasit vielä pyyhkeisiin käärittynä. Ehtiihän sitä ;)2 comments:

 1. Onnea uuteen kotiin ja ihanaa Norjan elämää! <3
  Jäi ne viimeiset treffit nyt välistä, mutta pitää sopia visiittiä sitten puolin jos toisin. Kiitos muuten vielä kirjoista - tässä kuluukin mukavasti ainakin muutama viikko niitä ahmiessa.

  Halauksin

  Anu

  ReplyDelete
 2. Mietin samaa itsekin, että se lounas sitten jäi. :/ Vikat päivät meni ihan hulinassa töissä ja pe huristeltiin suoraan Flowhun. Mutta enköhän tuu aika pian käymään Suomessa! Hyvä, että kirjat maittaa, taidan itsekin nyt vihdoin viimein painella peiton alle ahmimaan tekstejä. :) halit myös sinne!

  ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)