Tuesday, August 14, 2012

Bolina


Jeg besøkte språkskole i dag og gjorde en liten test bare å se hvilken gruppe jeg kunne passe inn i. Det gikk greit og jeg skal begynne på høyeste nivå. jippi! Eksamen er i oktober og etter den må jeg begynne å lese til Bergenstest. Så kjørte jeg hjem, kiket på Bolina og fant 2 søte armbander. Kanskje jeg skal ha en (eller begge to!) fordi det gikk så greit med skolen. :)
***
Kävin tänään kielikoulussa tekemässä kirjallisen testin, jotta mulle löydettäisiin sopiva kurssitaso. Testi meni oikeen mallikkaasti ja mut tuikattiin heti vikalle tasolle!! 8) Koe on lokakuussa ja sen jälkeen alan lukemaan "Bergenstestiin". Tätä ei vaadita Pohjoismaista muuttaneilta, mutta olen nyt päättänyt tehdä sen kuitenkin. Koulusta huristelin iloisena kotiin ja nyt huikopalaa ahmiessa kävin taas selailemassa Bolinan sivuja ja sieltä löytyi pari hauskaa rannekorua. Ehkäpä toinen niistä eksyy mun luo lahjaksi kevään norja-aherruksesta, mikä nyt palkitaan (toivottavasti) nopealla koulunkäynnillä :) Nyt pyykinhakuun terassille, täällä sataa kaatamalla!Picture+product from www.bolina.no7 comments:

 1. Jestas!!!! Mä niin tiesin!!! ONNEA!!!! <3
  Ja ihanat korut!
  L

  ReplyDelete
 2. Hei,
  Tervetuloa Norjaan ja onnea kielikurssiin /-tenttiin.
  Oikein mukava tämä blogisi ja huvitti lukea Nilsin mielijätskistä: salmiakki....sitä kun oma armaanikin Suomesta aina haikailee :D Hyvää viikonloppua !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Näköjään voisin alkaa maahantuomaan salmiakkijädeä Suomesta ;) Hauskaa viikonloppua sullekin!

   Delete
 3. Tervetuloa Norjaan! Sinähän puhut ilmeisesti kieltä jo tosi hyvin. Missä tai miten olet opiskellut sitä ennen muuttoa?
  PS. Miehes on kyllä niiin norjalaisen näköinen ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Heli! Opiskelin norjaa työväenopistolla ja sitten Nils on opettanut jonkun verran, tehnyt mulle tehtäviä jne. Ilman sitä en osaisi tämänkään vertaa. Hah, aika partaveikko se on joo ;)

   Delete
 4. Hmmm. miksi sinun pitää ottaa Bergen testi, jos haluat kunnalle tai valtiolle töihin? Mille alalle sitä vaaditaan? Ainakaan meidän alalla sitä ei vaadita kummassakaan tapauksessa ja joskus vuosituhannen alussa sanottiin Bergen testin olevan lähinnä rahastusta... sitä ei muuten vaadita yliopisto-opiskeluunkaan.

  ReplyDelete
 5. Hyvä huomio Ekaterina! Pohjoismaisilta muuttajilta tätä ei vaadita, mutta asennoiduin niin että teen testin ja nyt näköjään kirjoitin täälläkin kuin se olisi pakko. Eli suomalaisilta sitä ei vaadita esim. työnteon tai opiskelun suhteen.

  ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)