Saturday, July 14, 2012

Something borrowed...


Huh huh hva slags dag har det vært: tidlig til en hundeutstilling og det bare regnet og regnet. Jeg hadde væpnet meg med fine sølvballeriner, men ute i skogen måtte jeg bytte til Nils sine løpesko som er 46 i størrelsen, balleriner er bare 38... Så der gikk jeg rundt som en klovn *ler*

Han bare lo som vanligvis og nøt under paraplyen min. :) Så kom sola - endelig.

Gjett hvor vi skal være i kveld? I Norge! Om 4 timer er vi oppe i himmelen på vei til Stavanger via Riga.  Vi skal være der hele uken og på mandag skal søstera mi komme for å se det nye hjemmet mitt. De er nå et sted i Danmark på vei til ferjen, jippi.
Koselig uke til dere, vi blogges ;) 

***
Oi jestas mikä päivä. Lähdettiin aamulla aikaisin koiranäyttelyyn ja siellä satoi kaatamalla. Olin varustautunut kesäballerinoilla, mutta kun ehdittiin paikan päälle niin mun piti turvautua Nilsin juoksulenkkareihin, jotta pääsin eteenpäin mudassa. Ne oli kokoa 46, kun mun ballerinat puolestaan 38. Siellä sitten hyppelin klovnina edes takaisin. Hah!

Nils vain nauroi ja nautti koirahullujen bongailusta sateenvarjon suojassa. Lopulta aurinko pilkisti mustien pilvien takaa.

Tänään illalla ollaankin jo arvatkaa missä, Norjassa! Neljän tunnin päästä kiidetään kohti Riikaa ja sieltä  Stavangeriin. Kumma reitti, mutta bongasin sen halvalla. Ollaan siellä koko viikko ja maanantaina saadaan siskon perhe vierailulle. Ne on automatkalla Ruotsissa ja nyt jossain päin Tanskaa matkaamassa autolautalle. Jesh!
Mukavaa viikkoa, vi blogges ;)

1 comment:

  1. Moikka, ei liity mitenkään postaukseesi mutta kyselit taannoin salitreeneistäni ja vasta nyt vastasin. Käyhän katsoamssa: http://myprojectisme.blogspot.fi/p/mina_07.html

    Minulla tosiaan oli sellainen tilanne että osa kommenteista oli jostain syystä kadonnut blogin roskapostikansioon, jonka nyt osaan käydä päivittäin tarkistamassa.

    ReplyDelete

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)