Sunday, July 8, 2012

lazy sunday

Goodbye-festen var i går, eller "vi ses snart"-fest slik Nils kaller det ;) Alt gikk supert, vi hadde en laaang dag og natt. Det gjorde godt å se alle mine venner. Jeg har nå bedre følelser mot flytningen, fordi jeg fikk noen Finland-biter med.

Dagen begynte kl 8 og sluttet ved daggry. Vi var så trøtte i dag og bestemte å kose oss med sushi, vi gikk til sushibar+wine for å ha litt sushi+vin (naturligvis;) njam. Etterpå fant vi de koseligste putene og slappet av med fulle mager. Tror cola er en "må-ha" i morgen.

Ps. Sushi har vaert en kjent godbit under helgen, gå å kikk på Lydill og Sukkertøy for øyet også.

***

Läksiäiset oli eilen ja pirskeet meni mainiosti. Oli ihana nähdä kaikkia ja mullekin tuli parempi olo koko muuttoa kohtaan. Nyt on kivempi lähteä, kun on sanonut kaikille moikka ja saanut hiukan Suomen palasia mukaan.

Lauantai alkoi jo kahdeksalta Hakaniemen kauppahallilta ja päättyi vasta aamuyöllä, piiitkä päivä siis. Nyt ollaankin jo valmiita uusille unille ja huomenna on varmasti pakko turvautua kylmään colaan. Oltiin niin väsyneitä päivällä, että mentiin ahmimaan sushia sushibar+wineen. Kulman takaa löydettiin mukavat tyynyt virallista ruokalepoa varten.

Ps. Sushi on ollut herkkua muillekin viikonlopun aikana, mene ja kurkkaa myös Lydill  ja Sukkertøy for øyetNo comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)