Tuesday, June 5, 2012

Juhlatunnelmaa

Nyt en jaksa kirjoittaa norjaksi. Päässä liikaa asioita eikä jaksa miettiä määräisiä, epämääräisiä substantiiveja, prepositioita ja oikeinkirjoitusta. Stressiä pukkaa ja aivan kaikesta turhasta - eilen illalla menin nukkumaan ja luulin, että mulle on tulossa oksutauti, mutta taisi olla vain sitä ressiä. Pari vuotta sitten tein sarjatyönä raskaustestejä, kun aamupahoinvointi oli niin jokapäiväistä ja pysyvää. Työmatkalla piti vaihtaa monta kertaa bussia, kun ei pystynyt istumaan samassa paikassa 40 minuuttia. Stressiä silloinkin. Kai sekin voi tulla hiukan kaikesta pienestä "sälästä"?

Siispä keskityn kivoihin juttuihin. Loma alkaa perjantaina ja heti on vuorossa kummitytön viisvuotisjuhlat. Sitten ollaan vaan ja loikoillaan ja ehkä yön pikkutunteina vasta pakkaan.

Viime aikoina olen selaillut kaikenmaailman juhlablogeja ja löytänyt niistä ihania ideoita koristeluun/tarjoiluun ja ylipäänsä juhlafiilikseen. Harmi vaan ettei mulla ole monia järjestettäviä juhlia tiedossa, ainoastaan läksiäiset heinäkuussa. Tässä jokunen kuva mikä on jäänyt mieleen, ihania värejä ja materiaaleja. Tuollaisen, alimmassa kuvassa näkyvän, silkkinauhakruunun voisi tehdä omaan kotiin "ihan muuten vaan".Kuva1, Kuva2 via Green Wedding Shoes, Kuva3 (Polly Alexandre Photography), Kuva4 (Sutherland Kovach)


The sweetest occasion, Bon Bon Studio

No comments:

Post a Comment

Sweet of you to drop a line or two. Have a sunny day :)